Fordesk

FORDESK

Overal uw dossiers beheren

Doorheen de jaren dat wij maatwerksoftware ontwikkelden voor de logistieke wereld, hebben wij gezien dat forwarders veel point solutions gebruiken (sales, bh, operations,…) terwijl klanten veel veeleisender worden. Dit vertaalt zich onmiddellijk in lagere operationele rendementen.

 1. Cloud based applicatie

  Aangezien goeie expediteurs vandaag witte raven zijn, vinden wij dat administratie geen extra effort mag zijn. De creativiteit om de juiste oplossingen aan klanten te bieden wel. Daarom hebben wij software ontwikkeld met een heel sterk sturend dossierbeheer.

 2. Klanten vlotter helpen

  Vanuit ons ondernemersstandpunt zien wij een hoogst competitieve markt waar de eisen van klanten vergroten en de uitdaging zich vormt om meer volume en meer winst te maken en tegelijkertijd meer klanten tevreden houden.

 3. Meer info

  Deze cloud-based software helpt om de workflow te automatiseren en daardoor efficiëntie en flexibiliteit te brengen in de manier waarop een dossier wordt behandeld. Het gebruik van forDesk vergemakkelijkt de data doorvoer en vereenvoudigt het volledige proces van offerte naar operationeel dossier tot factuur. Tevens integreren we met zogenaamde third parties, zoals Remant, Portmade, INTTRA en uw eigen boekhoudpakket. ForDesk is een schaalbare oplossing die toelaat om te betalen volgens het gebruik. Onze formule is per user per maand. Met als resultaat geen grote investeringen op voorhand en geen onverwachte kosten na de implementatie.

Aarzel niet en neem vandaag nog contact op

Of vraag een demo aan via de knop bovenaan

3 redenen om met Diflexmo in zee te gaan

Advies

Wij geven advies en gidsen u door het proces heen

Oplossingsgericht

Snelle en slimme zakelijke oplossingen

Persoonlijk

Persoonlijke en vriendelijke ondersteuning

Switch The Language

  Een digitale revolutie ontketenen waarbij we onze klanten helpen naar ‘the next level’ laten groeien door de juiste technische oplossingen in te zetten. Doorheen de jaren dat wij maatwerksoftware ontwikkelden voor de logistieke wereld hebben wij een sector gezien die door de veeleisendheid van hun klanten steeds meer aan het digitaliseren is.

  ADRES

  Nieuwelandenweg 4, 2030 Antwerpen, België

  TELEFOON

  +32 3 297 28 15

  EMAIL

  info@diflexmo.be